[League] FSolymok (Tao server) - black side

Discussion in 'Guilds' started by tusy123, May 9, 2017.

 1. tusy123

  tusy123 New Member

  Joined:
  Feb 26, 2016
  Messages:
  12
  Likes Received:
  4
  Hi!

  Our league is a small black one on Tao server. There is no minimum level or any other game related criterion to join us, but we are only reqruiting hungarian players or players who speak hungarian. Most of our members played under the previous promoters, and they are adapting to this version quite fast, so we can help you get started in the game or assist with mid-level content. We are aiming to create a pleasant community for casual players.
  If you are interested whisper me or send me a pigeogram(F8) and i will hook you up with a leader! My characters names are Tetsuya and Ryuuhina. (On weekdays you can probably find us in hefei, so try contacting us on mapchat!)


  Sziasztok!

  Egy kis liga vagyunk a fekete oldalon, a Tao szerveren. Nincs minimum szint vagy egyéb játékkal kapcsolatos követelmény a csatlakozáshoz, de csak magyar vagy magyarul tudó játékosokat keresünk. A legtöbb tagunk játszott a korábbi verziókkal és gyorsan alkalmazkodik az újhoz is, úgyhogy tudunk segíteni a játék kezdeti szakaszában vagy a "közepes szintekben". Szeretnénk kialakítani egy kellemes közösséget "átlagos" játékosok számára.
  Ha szeretnél csatlakozni hozzánk, akkor írj egy privát üzenetet vagy küldj egy galambot (F8) és küldök valakit, aki be tud venni a ligába. A karaktereim neve Tetsuya és Ryuuhina. (Hétköznapokon valószínű, hogy találsz tőlünk valakit hefei-ben, ezért érdemes próbálkozni mapchat-en.)

  (Yes, i did write the recruitement in hungarian too. Our goal is to find new members and we are only inviting hungarians or people who speak the language so it's fine...Right? )
   
 2. Jackson19

  Jackson19 New Member

  Joined:
  May 26, 2017
  Messages:
  3
  Likes Received:
  0
  Csáó, gondolom már nem működik ez a dolog, de ha mégis akkor szívesen csatlakoznék. Ha akárki játszik még a játékkal aki magyar az valahogy keressen meg legyen oly kedves. :D
   

Share This Page